Dr. Amalia Arhire

medic nutriționist

EXPERT KILOSTOP Junior

”Orice e posibil, cât timp crezi în acel ceva.”

 

“Sunt medic primar endocrinolog și medic nutriție, diabet și boli metabolice. Sunt absolventă a masterului de psihonutriție al Academiei de Nutriție “Sănătate te iubesc”. Sunt doctorand universitar la Facultatea de Medicină și Farmacie “Carol Davila”, unde studiez legătura între microbiomul intestinal și diabet. Am competență de ecografie endocrină și sunt membră a Societății Europene și Americane de Endocrinologie, a Societății Române de Endocrinologie și a Societății Europene de Endocrinopediatrie.

Sunt pasionată de nutriție după stagiul de 10 luni desfășurat în Franța, ca medic rezident de diabet, unde am văzut că alimentația e la fel de importantă ca medicația! Iar după cursurile școlii SCOPE de obezitate din Marea Britanie și ale cursurilor ECHO de obezitate din Statele Unite mi-am dat seama că menirea mea e să ajut copii cu probleme de greutate să fie mai sănătoși și astfel mai fericiți.

Una dintre valorile mele este Sănătatea și de aceea Prevenția prin nutriție și stil de viață sănătos e foarte importantă pentru mine, de aceea sunt cofondatoare a singurei clinici de nutriție destinate exclusiv copiilor și adolescenților din România.

Sunt căsătorită și am un motan cu multă personalitate, îmi plac animalele dar și să interacționez cu cei mici. Ador să grădinăresc, să gătesc, să dansez, să citesc și să învăț lucruri noi. Îmi place foarte mult să lucrez cu copiii pentru că sunt sinceri, integrează tot ce învață și schimbă în bine întreaga familie. ”

Vino la prima consultație! Îți oferim bonus:

Oferta zilei:

630 lei 495 lei

 

Bonus 1

Evaluarea creșterii și dezvoltării copilului tău!

Bonus 2

Evaluarea compoziției corporale cu un aparat modern de analiză corporală special pentru copii!

Oferta zilei:

630 RON 495 RON*

+ Analiza Compoziției Corporale GRATUITĂ pentru un membru al familiei

Completează formularul și te contactăm rapid pentru o programare!

*pentru consultațiile de slăbit la copii peste 7 ani

agsdix-fas fa-medal

Garanția banilor înapoi în 30 de zile

La Kilostop Junior, dupa 11 ani, avem încredere în rezultatele noastre. Dacă în termen de 30 de zile de la începerea unui program de slăbit Kilostop, ne spui că nu ești mulțumit, îți returnăm toți banii.

Garanția Menținere Gratuită pe Viață

Intră în program. Slăbește. Schimbă-ți viața. Noi îti oferim 1 consultație de menținere pe viață, în fiecare an. Pentru că vrem sa slăbești și să te menții așa. Gratuit din partea Kilostop Junior.

Obezitatea în rândul copiilor nu ar trebui să existe…

5
Copii sunt supra-expuși la fast-food și zahăr
5
Pentru că este supraponderal, copilul tău este marginalizat de cei din jurul lui și își pierde încrederea de sine
5
Programele din ce în ce mai încărcate nu îi permit copilului tău să mănânce sănătos și să se miște suficient
5
Copilul refuză sfaturile tale nutriționale
5
Copilul tău refuză alimentele sănătoase pe care încerci să i le oferi, penru că nu i se par gustoase sau atractive
5
Copilului tău îi este teamă că va fi judecat de medici nutriționiști
5
Dietele pe care tu le-ai încercat nu funcționează și pentru copilul tău
5
Nimeni nu ți-a oferit un plan alimentar specializat pe nevoile copilului tău
5

Educația nutrițională este aproape inexistentă în școli

5

Ești îngrijorat de problemele de sănătate cu care copilul tău ar putea să se confrunte dacă va continua să ia în greutate și nu adoptă un stil de viață sănătos

Juniori supli, sănătoși și fericiți

Copilul meu a slăbit în 4 luni și jumătate 9 kg și s-a înălțat 5 cm; a fost simplu și a slăbit mâncând ceea ce a vrut el, îndrumat de dr. Amalia Arhire. E important să duci programul până la capăt pentru că înveți cum să mănânci inteligent ceea ce iti place si pentru noi a functionat;

mama Dariei G, 9 ani

Am reușit să slăbesc 7 kg cu ajutorul Kilostop Junior și  a doamnei doctor Elena Țambrea, făcând ce mișcare îmi place și stabilind împreuna cu Elena ce și cum să mănânc!

David E, 11 ani

Chiar și în izolare am reușit să slăbesc cu ajutorul doctor Bianca Noajă 7.8 kg în 2 luni și jumătate! Mi-a plăcut foarte mult că am putut dona kilogramele slăbite și să ajut și alte persoane mai puțin norocoase decât mine!

Bogdan P, 11 ani

Copilul tău poate să slăbească

agsdix-smt2-people

Pasul 1

Vino să ne cunoaștem la prima consultație

Pasul 2

Copilul tău urmează programul personalizat și este evaluat constant

agsdix-fas fa-smile-beam

Pasul 3

Copilul tău devine suplu, sănătos și încrezător!

Misiunea noastră este să eradicăm obezitatea din rândul copiilor

5

La fel ca tine, vrem să fim siguri că îi echipăm pe copiii noștri cu educația nutrițională de care au nevoie pentru a putea să aibă grijă de corpul lor pentru tot restul vieții.

5

Ne dorim să contribuim la dezvoltarea unei generații de tineri supli și încrezători în forțele proprii.

5

Înțelegem cât de greu este să îți vezi copilul cum trece prin marginalizare socială, provocări emoționale și momente dificile. Suntem aici să te susținem.

5

Imaginează-ți ce mândru vei fi când îți vei vedea copilul încrezător, suplu, sănătos și fericit.

Ca părinți…

5

La fel ca tine, vrem să fim siguri că îi echipăm pe copiii noștri cu educația nutrițională de care au nevoie pentru a putea să aibă grijă de corpul lor pentru tot restul vieții.

Ca medici…

5

Credem că tu și copilul tău ar trebui să aveți la dispoziție toate elementele unui stil de viață echilibrat, care să vă permită să vă mențineți supli și sănătoși pe termen lung. 

5 ani +

experiență de lucru doar cu copiii

2.000+

tineri care au devenit supli alături de noi