Cei 5 pași ai programului de slăbit Kilostop Junior

Pasul 1:

Consultația START

g

Pasul 2

Analize și investigații

Pasul 3

Program alimentar personalizat

Pasul 4

Slăbire progresivă pentru copilul tău, fără să simtă că e la dietă

Pasul 5

Menținere

Pasul 1: Consultația START

g

Pasul 2: Analize și investigații

Pasul 3: Program alimentar personalizat

Pasul 4: Slăbire progresivă pentru copilul tău

Pasul 5: Menținere

 Pasul 1: Consultația Start!

E

Evaluarea creșterii și a greutății copilului tău:

Această consultație este cea în care tu și copilul tău faceți cunoștință cu medicul nutriționist și aflați cele mai importante lucruri despre creșterea și sănătatea copilului tău, precum și ce anume a dus la creșterea sa în greutate.

E

Evaluarea compoziției corporale:

Arată care este raportul dintre masa non-adipoasă (fără grăsime) și masa adipoasă (cu grăsime). De asemenea, este utilă și pentru aflarea de date personalizate despre înălțime, masa de mușchi și cantitatea de grăsime indispensabilă organismului copilului tău versus cea de grăsime acumulată ca rezervă de energie.

E

Stabiliți ținta de kilograme:

În această consultație veți stabili împreună cu medicul ținta în ceea ce privește numărul de kilograme pe care le doriți să le slăbească cel mic, ținând cont de graficele normale pentru vârstă și sex dar și ce sunteți dispuși ca familie să faceți pentru ca acest țel să devină realitate.

Pasul 2: Analize și investigații

E

Analiza Dietetică Aprofundată:

Este o metodă unică şi modernă care investighează cele 3 nivele nutriţionale:

  • Numărul total de calorii pe care copilul tău le mănâncă într-o zi;
  • Cantitatea de proteine, glucide şi lipide mâncate pe parcursul unei zile;
  • Cantitatea de vitamine şi minerale raportată la Doza Zilnică Recomandată
E

Rata Metabolică în Repaus:

Rata metabolică în repaus este procedeul prin care sunt calculate caloriile pe care le arde organismul într-o perioadă de inactivitate, furnizându-ne informații precise legate de necesarul caloric al fiecărui copil. Rolul ratei metabolice în repaus este de a afla numărul de calorii necesar unui copil sau adolescent pentru a-și menține greutatea sau pentru a slăbi.

E

Analiza Compoziției Corporale:

Principalul avantaj al analizei corporale este faptul că indică proporția dintre, elementele de compoziție ale corpului (mușchi, apă, grăsime, oase). Acest aparat îţi oferă o imagine reală asupra stratului de grăsime și a musculaturii copilului tău, nu doar date bazate pe estimări generale. De asemenea, prin realizarea periodică a analizei, poți urmări evoluția în timp a proporției de grăsime vs. mușchi, un aspect important în special pentru medicii nutriţionişti, dar și pentru o creștere sănătoasă.

 Pasul 3: Program alimentar personalizat

E

Program alimentar personalizat

Cu ajutorul informaţiilor de la consultația start, analize de sânge, investigații alegem împreună cu tine și cu copilul tău care este cea mai bună variantă de dietă pentru el, iar aceasta va fi personalizată în funcţie de preferinţele sale alimentare şi de stilul lui de viaţă actual.

Pasul 4: Slăbire progresivă pentru copilul tău

E

Slăbire progresivă pentru copilul tău, fără să simtă că e la dietă

Alegem împreună cu copilul dumneavoastră cele mai delicioase rețete cu legume. Facem un plan de mișcare pe care copilul tău să îl poată urma și care să ne aducă mai aproape de rezultatele dorite. Monitorizăm îndeaproape progresul copilului tău și îi suntem alături în orice provocare. Alegem împreună cu cel mic rețete de dulciuri sănătoase și dietetice.

 Pasul 5: Menținere

E
Îl învățăm pe copilul tău ce să mănânce atunci când iese în oraș sau merge la petreceri.

Îl învățăm pe copilul tău ce să-și ia la pachet pentru micul dejun sau prânz .

Îl învățăm pe copilul tău ce să mânânce atunci când este în vacanță sau în tabere și cum să mănânce orice fără să se mai îngrașe.

Programează-te acum și primești bonus…