Mulțumim!

Informațiile au fost trimise în siguranță la departamentul de programări.

Stai cu ochii pe telefon, căci în cel mai scurt timp te vor suna colegii noștri de la numărul 0740 998 259.

Ce urmează?

Dă-ne un like pe Facebook 🙂

Te rugăm să dai click ACUM pe butonul “Îmi place” de mai jos și noi vom avea grijă să-ți oferim cele mai noi și de calitate informații despre nutriție și slăbit. Alătură-te celei mai mari comunități de oameni interesați de nutriție și slăbit din România!

Te sunăm noi în cel mai scurt timp posibil

Vei fi sunat de către consultantul KiloStop care te va ajuta să îţi alegi medicul nutriţionist potrivit pentru tine. Tot cu el vei stabili ora şi ziua consultaţiei şi îţi va oferi toate informaţiile de care ai nevoie.

Completează chestionarul primit

Vei primi de la consultantul nostru un chestionar pe care va trebui să îl completezi. Acest chestionar este extrem de important pentru ca medicul tău să îţi poată oferi cel mai bun ajutor posibil.

Vino la consultație și începe noua ta viață

Vii la consultaţia cu medicul nutriţionist la ora şi data stabilită. Avem rugămintea să vii cu 15 minute mai devreme decât ora stabilită pentru a avea timp să ţi se facă analiza compoziţiei corporale înainte să intri la consultaţie. Nu îţi face griji, pentru că este nedureros, iar fetele de la recepţie iţi vor explica totul pas cu pas.