Crispy de Pui cu Sticks-uri de Rădăcinoase poate constitui o masă completă și extrem de gustoasă pentru copilul tău.
Este gătit printr-o metodă sănătoasă, timpul de preparare nu este mare iar rezultatul va avea un succes garantat la copii.
Vă vom detalia în cele ce urmează ingredientele necesare unui astfel de preparat delicios precum și modul de preparare.
Ingrediente pentru sticks-urile din rădăcinoase (6 porții):
- 250 g morcov
- 250 g păstârnac
- 250 g sfeclă roșie
- 1 lingură faina tapioca
- 1 lingură ulei rapiță
Modul de preparare: Se decojesc rădăcinoasele și se taie în sticks uri de 1 cm grosime, se amestecă împreună cu uleiul și tapioca, sare, piper, usturoi și se dau la cuptor la 180 grade pentru 30-40 minute, până când acestea devin rumene .
- Timp de preparare: 10 minute
- Timp de coacere: 30-40 minute
Informații nutriționale per porție ( 125 g): 103 calorii, 17 carbohidrați, 3.3 lipide, 1.3 proteine.
Ingrediente pentru crispy de pui:
- 600 g piept pui
- 3 ouă
- 20 g muștar
- 150 g iaurt grecesc 2%
- 200 g pesmet Panko
- 200 g fulgi porumb
- boia dulce, cimbru, rozmarin, sare, piper
Mod de preparare :
Pentru toți pașii preparare, urmăriți videoclipul de pe canalul de YouTube Kilostop Junior.
- Timp de preparare: 1.5 ore ( cu tot cu timpul de marinare)
- Timp de gătire : 40 minute
Informații nutriționale per porție (150 g) : 400 calorii, 55g carbohidrați, 4.5g lipide, 26 g proteine.
O porție crispy de pui cu sticksuri de rădăcinoase, 100 g ketchup de casă și 100 g castravete murat: 560 calorii, 80g carbohidrați, 9 g lipide, 28 g proteine.
Poftă bună!